Amnesty meldt: Egyptische christenen in problemen

Een nieuw rapport van de internationale mensenrechtenorganisatie Amnesty International Your geld geeft aan, dat het aantal aanvallen op cheap jerseys Koptische christenen in Egypte sterk is gestegen.
Sinds cheap nba jerseys de verdrijving van de Egyptische president Morsi in juli van dit jaar is het geweld tegen de Kopten K?rükledi?ine enorm toegenomen. Er worden meer dan 200 aanvallen op christenen in het land en hun kerken genoemd.

‘Sektarische aanvallen op Kopten hebben cheap nfl jerseys een ongekend niveau bereikt’, zegt Ought Wholesale San Francisco 49ers Jerseys Nicholas Piachaud van Amnesty International tegenover ‘The Media Line’. Hij cheap nba jerseys zei 1 View dat a zelfs de veiligheidstroepen de Koptische christenen tot zondebok maken.

De tunnel WYSIWYG belangrijkste aanvallen zijn uitgegaan van leden Friends van de Moslimbroederschap. De belangstelling van de internationale media ging meestal alleen naar het geweld tegen cheap nfl jerseys de Moslimbroederschap en de islamitische fundamentalisten.

Als wraak voor dit geweld werden in augustus wholesale nba jerseys zeven Kopten vermoord en meer dan honderd kerken vernield, meldt Isra?li Ishak Ibrahim, onderzoeker cheap jerseys bij het Egyptische Initiatief voor Persoonlijke ??????? Rechten. Tijdens de gewelddadigheden in Kaïro werden verder bedrijven van Koptische inwoners gemerkt cheap jerseys met een zwarte X.

De acht miljoen Egyptische Kopten vormen Assume een minderheid van ongeveer negen procent van de bevolking van het land.

NAI.