Linkse Israëli geschokt door antisemitisme in VS

Een voormalige Israëlische soldaat, die politiek nogal links cheap mlb jerseys georiënteerd wholesale nba jerseys cheap nba jerseys is, schreef een veelzeggend artikel in de Times of Israel over de overweldigende vijandschap Shirts die hij ontmoette tijdens een reeks spreekbeurten in de VS, waardoor zijn kijk op het conflict geheel veranderde.
Hen Mazzig, die als afgezant van de organisatie StandWithUs sprak op studentencampussen en in kerken in het noordwesten van de VS, dacht dat zijn reputatie ReachAnywhere als liberaal en voorstander van vrede hem een open deur zou verschaffen om op een redelijke manier te vertellen en te bespreken wat er in het gebied gaande is.

Het is een fout die veel Israëli’s hebben gemaakt, en wholesale nba jerseys net als zij ontdekte Mazzig al snel dat het voor de meeste tegenstanders van Israël niet uitmaakt dat hij tegen de zogenaamde ‘bezetting’ is en echt (in de IDF-eenheid COGAT) heeft gezorgd voor het welzijn van de Palestijnen.

Zoals Mazzig ontdekte wordt deze beweging niet bezield door legitieme kritiek op Israël en zionisme, zoals de leden zeggen, maar meer door antisemitisme.

‘Toen ik als soldaat op de Westbank diende, raakte ik er aan gewend dat er lelijke dingen tegen me werden gezegd, maar niets heeft mij voorbereid op de verkeerde informatie, het demoniseren van Israël, en de hartverscheurende wholesale mlb jerseys anti-Israël en antisemitische vijandigheid die veel studenten, professoren en kerkleden lieten horen’, schreef hij.

Mazzig vervolgde: ‘Ik had nooit verwacht zulke haat en leugens tegen te komen. Ik heb nooit geloofd dat dergelijke antisemitisme nog bestond, vooral in de VS. Ik heb nooit geweten dat het slagveld niet alleen wholesale nba jerseys Gaza en de Westbank is, en vijandige landen in het Midden-Oosten die Israël willen vernietigen en onze burgers en soldaten willen doden. Het is ook hier in Amerika, waar strijd gevoerd moet worden tegen vooroordelen en leugens’.

‘Israëlische soldaat tot Amerikaanse Joden: wordt wakker!’
Maar education de jonge afgezant maakte zich nog meer zorgen over het ontbreken van een sterke reactie van wholesale mlb jerseys de kant van de Amerikaanse Joodse gemeenschap.
‘De meeste gewone Amerikaanse Joden zijn is zich uit volledig onbewust PLAN van deze lelijke beweging en de bedreiging die deze vormt’, zei HeMa-lezen Mazzig. Hij wees er op, dat dit in de hele geschiedenis een gevaarlijk patroon is geweest voor Joodse gemeenschappen.