Ontdekking tunnel uit Gaza voorkomt terreuraanval

Israëlische veiligheidstroepen hebben vorige week een tunnel van 1,7 km lengte ontdekt, cheap NBA jerseys die van de Gazastrook liep naar een kibboets in het zuiden van Israël.
De tunnel was deskundig gebouwd, lag op 18 tot 22 m diepte en was voorzien van elektrische Réception leidingen en telefoon. wholesale jerseys Er zou twee jaar aan zijn gewerkt, waarbij 500 ton aan betonblokken cheap MLB jerseys is verwerkt, deels gemaakt in Israël. Hij eindigde bij de wholesale mlb jerseys Israëlische kibboets Gan Hashloshah, net wholesale MLB jerseys naast The de kleuterschool cheap jerseys from China van de gemeenschap, en bevatte een For grote Collection hoeveelheid PA explosieven, werd zondag bekend gemaakt.

Israëlische legerfunctionarissen zeiden dat de tunnel duidelijk was bedoeld voor gebruik bij een terroristische aanval tegen Israëlische burgers, waaronder kinderen. Mogelijk was de tunnel ook bedoeld om meer Israëli’s te ~ 茂庭荘だより 11月 ~ kunnen ontvoeren.

Premier Benjamin Netanyahu zei Week dat de ontdekking wholesale jerseys van de tunnel opnieuw aantoont, dat de Israëlische strijd tegen het Palestijnse terrorisme nog lang niet voorbij is, zelfs terwijl de Palestijnse leiders aan de wholesale NFL jerseys onderhandelingstafel eisen stellen aan de Joodse Staat.