Twee miljard aan Europees geld is verdwenen bij PA

In de afgelopen vier jaar is de Palestijnse Autoriteit er in geslaagd om bijna 2 miljard euro aan hulpgelden van Hello de Europese Unie ‘kwijt te raken’,
Dit blijkt uit een nog te publiceren rapport van de Europese Rekenkamer wholesale jerseys (een controle-instituut van de Europese Unie), dat zondag uitlekte naar de cheap jerseys Britse krant The Sunday Times. Volgens het rapport heeft het EU hoofdkwartier in Brussel tussen 2008 en 2012 een bedrag van 1,95 miljard euro aan financiële hulp uitbetaald aan de door president Machmoud Abbas geleide Westbank en aan Gaza, dat door Hamas wordt bestuurd.

Het nieuws komt enkele dagen Slime nadat de Palestijnse leider Machmoud Abbas openlijk Israël de schuld gaf voor de economische ellende van zijn regering.

De Europese Unie wholesale jerseys bleek slechts minimale invloed te hebben op het gebruik van dit geld. Volgens het rapport is een miljard euro verspild of verloren gegaan door corruptie.

Onderzoekers van de EU hebben zich voor het rapport een Format eigen beeld gevormd op de Westbank, in Oost-Jeruzalem en de Gazastrook, en hebben ‘significante tekortkomingen’ moeten vaststellen in het beheer van de hulpgelden voor de Palestijnen. Verder meldden ze, dat ondanks alles geen maatregelen zijn genomen om risico’s zoals corruptie of slechte investeringen te verminderen.

Bovendien waren de Europese onderzoekers die Jeruzalem en de Westbank bezochten niet in staat om informatie cheap mlb jerseys te krijgen van of te spreken met Palestijnse functionarissen over vermoedelijke corruptie.

Geen verrassing
Het rapport bevestigt wat velen al vermoedden, of zeker wisten, to en waarover velen, ook Israel Today, al meermalen hebben geschreven.

Natuurlijk komt dit rapport voor de Palestijnen zelf niet als een verrassing. cheap nfl jerseys In een enquête, cheap nfl jerseys die vorige maand werd gepubliceerd door het Palestijnse Centrum voor Beleid en Survey Research, zei 79 procent van de respondenten dat de regering-Abbas zwaar corrupt is.

Eind vorig jaar is het Jerusalem Institute cheap jerseys of Justice (JIJ) een campagne gestart om buitenlandse regeringen onder druk te zetten om te stoppen met het sturen van geld naar een Palestijnse regering die zo openlijk corrupt is, dat hij het bereiken van vrede en welvaart alleen maar bemoeilijkt.

In zijn eerste presentatie rekende de JIJ voor dat – gerekend per hoofd van de bevolking – de Palestijnse Autoriteit 25 maal zo veel hulp heeft ontvangen dan Europa in de jaren na de Tweede Wereldoorlog.

‘De armoede in de Palestijnse wholesale nfl jerseys gebieden had al jaren geleden uitgeroeid kunnen zijn’, birthday schreef Calev Meyers, oprichter en directeur van JIJ, op zijn Facebook-pagina. ‘Het Palestijnse volk zou er woedend over moeten worden. En ook de Amerikanen en Europeanen’.

Israel Today staf, NAI.