Hamaslid: We moeten Joden doden en vernederen

Een Hamaslid van het Palestijnse parlement zei onlangs in een door de TV uitgezonden toespraak, dat de Palestijnse moslims de Joden óf moeten onderwerpen óf moeten afslachten, en dat echte, duurzame vrede met de ongelovigen niet bereikbaar is.

Het parlementslid Yunis Al- Astal legde voor Hamas’ Al Aqsa TV uit, dat Allah in de Koran de moslims leerde, dat ‘zij [de Joden] degenen zijn met wie je een verbond sluit, maar ze verbreken hun verbond elke keer’.

Zoekend naar een oplossing voor dit raadsel vervolgde Al-Astal zijn lezing van de islamitische geschriften, erop wijzend dat Allah zijn volgelingen opdroeg om ‘heerschappij over hen [de Joden] te krijgen in een oorlog, en hen te gebruiken om degenen die hen volgen te verspreiden, opdat zij dit herinneren’ (Koran, Soera 8:57).

Wat betekent dat? Al- Astal gaf het verklarende commentaar: ‘Dit geeft aan dat we hen moeten afslachten, om hen te breken en te voorkomen dat ze corruptie zaaien in de wereld’, verklaarde hij. Je mag wel veronderstellen dat dit ook geldt voor de ‘ongelovige’ christenen in de regio.

Onderstaande video bevat de relevante delen van Al – Astal’s onderwijs. De video is vertaald door het Middle East Media Research Institute(MEMRI).

Israel Today staf.

Trefwoorden: