Bennett over PA resolutie: voor ons geldt de Torah

De Palestijnen hebben maandag een resolutie voorgelegd aan de VN Veiligheidsraad, waarin staat dat Israël zich voor 2017 moet terugtrekken tot de grenzen van voor 1967.

Dit is één kant van Gaza....Dit is één kant van Gaza….

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu is er weinig van onder de indruk, omdat Israël een dergelijke resolutie niet zal erkennen.
Zijn coalitiepartner Bennett van de partij Het Joodse Huis verklaarde daarbij, dat voor Israël alleen dat geldt, wat de Torah zegt, en daarbij behoren ook de uitspraken van de Bijbel over de grenzen van Israël.

De twee gezichten van Gaza
Aan de ene kant bouwt Hamas in Gaza een echt leger op tegen Israël, met wapens en oefeningen, enzovoorts. En aan de andere kant ontmoeten nu groentetelers uit Gaza na een lange tijd weer Israëlische boeren om een manier te vinden hoe ze samen met succes de grond vruchtbaar kunnen maken.

NAI.