Terreuraanval op agenten in Jeruzalem

Weer heeft een terrorist zijn auto gebruikt om een ​​aanslag in Jeruzalem uit te voeren. Vanmorgen heeft een automobilist bij de Atur kruising bij de Jeruzalemse Olijfberg twee politieagenten aangereden. De terrorist werd door de politie neergeschoten en is in kritieke toestand.Ambulances die erheen snelden werden door de Arabische bewoners bekogeld met stenen. De twee aangevallen politieagenten raakten lichtgewond en zijn momenteel onder medische behandeling.

Slechts een week geleden werden vier studenten in Gush Etzionaangereden door een auto en raakten daardoor verwond.

Deze aanvallen door particuliere auto’s, die op ieder moment kunnen plaatsvinden en onvoorspelbaar zijn, vormen een efficiënt wapen in de handen van de Palestijnen, die zo angst verspreiden onder de Joodse bevolking van Israël.