Drie gewonden bij aanval met mes in Rishon le Zion

Een Palestijn heeft maandagmiddag bij het busstation van Rishon leZion ingestoken op Joodse passagiers. Een man van 40 en een vrouw van 80 raakten zwaar gewond, een 20-jarige man raakte volgens de ambulancedienst licht gewond. De terrorist werd

De ambulancedienst bracht de gewonden naar het ziekenhuis. De toestand van de 80-jarige vrouw is ernstig; zij kreeg meerdere messteken in haar bovenlichaam.

De aanvaller wordt momenteel ondervraagd door de politie. Hij verborg zich na het bloedbad volgens ooggetuigenverslagen in een nabijgelegen kleine winkel, waar hij door voorbijgangers werd ontdekt en overgedragen aan de politie. Hij is volgens de politie een 19-jarige Palestijn uit Hebron.

Rishon leZion is een grote stad met ongeveer 235.000 inwoners. Hij ligt ongeveer tien kilometer ten zuiden van Tel Aviv in het eigenlijke Israël.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *