Aanval met haar auto kost terroriste het leven

Vrijdagochtend heeft een Arabische vrouw geprobeerd om met haar auto soldaten aan te rijden, die bij de Gush Etzion kruising waren gestationeerd.

Vrijdagochtend heeft een Arabische vrouw geprobeerd om met haar auto soldaten aan te rijden, die bij de Gush Etzion kruising waren gestationeerd.

De vrouw kwam uit de richting van Jeruzalem, reed op de stoep, en raakte daarbij een van de soldaten, die daardoor licht gewond raakte aan zijn benen. Hij is voor medische behandeling in een Jeruzalems ziekenhuis opgenomen.

De andere soldaten slaagden erin, op tijd uit de weg te springen. Ze beschoten daarna de vrouw en doodden haar. Bij controle van de auto na het incident vonden de soldaten op het dashboard van de auto een mes liggen (foto).

De vrouw kwam uit de richting van Jeruzalem, reed op de stoep, en raakte daarbij een van de soldaten, die daardoor licht gewond raakte aan zijn benen. Hij is voor medische behandeling in een Jeruzalems ziekenhuis opgenomen.

De andere soldaten slaagden erin, op tijd uit de weg te springen. Ze beschoten daarna de vrouw en doodden haar. Bij controle van de auto na het incident vonden de soldaten op het dashboard van de auto een mes liggen (foto).