PA bedankt terrorist voor doden van 22 Joodse kinderen

 
 
 
In deze video prijst een presentator van de officiële staatstelevisie van de Palestijnse Autoriteit openlijk de daden van de terroristen die in 1974 de massamoord in Ma’alot uitvoerden. Ma’alot ligt in Noord-Israël, ver van de ‘betwiste gebieden’. De aanval toonde aan dat de Palestijnse groepen uiteindelijk van plan zijn het gehele Heilige Land te ‘bevrijden’ van Joodse heerschappij.

In deze bijzondere aanval infiltreren jihadisten met het Democratisch Front voor de Bevrijding van Palestina (DFLP) in een basisschool in de gemeente Ma’alot in Galilea en namen alle leerlingen van de school als gijzelaars. Toen Israëlische commando’s probeerden de school te bestormen, vermoordden de terroristen 22 Israëlische kinderen en vier leraren.

De Palestijnse Autoriteit ziet dit nog steeds als een ‘heldhaftige’ militaire operatie, in plaats van als een brute daad van zinloze moord, wat het feitelijk is.