Marokko 2023 voorjaar

Samen met de familie naar Marokko.

Van 27 april 2023 tot en met 7 mei 2023.

Mijn nicht Miranda gaat op zestien maart trouwen met Yassine. Omdat Yassine uit Marokko komt moet dat natuurlijk in twee landen gevierd worden. Het trouwen gebeurt in Gorinchem, en het feest vieren we in Essaouira in Marokko. Dus gaan we met een Gert en Wil, Swen en Monique met kinderen en Wil nadat het huwelijk in Nederland is gesloten naar Marokko om het samen met vrienden en familie van Yassine te vieren.

Vrijdag 11 maart 2023.

Vandaag is de aftrap voor het huwelijk, het vrijgezellen feest. Aan het einde van de middag gaan Swen, Vincent en ik naar het bedrijf waar Yassine werkt. Met een smoes wordt Yassine door zijn chef geroepen voor een “gesprek”. Door z’n chef wordt hij naar Swen, Vincent en mij gebracht waar hij te horen krijgt dat zijn werk er voor vandaag opzit en met ons mee gaat.

Vanaf zijn werk gaan we naar het A15 kart centrum in Gorinchem waar hij gaat karten en bowlen. Natuurlijk wordt hij als aanstaande bruidegom vorstelijk behandeldBij het karten kreeg hij nog even een waarschuwing voor roekeloos rijden, maar verder is de avond prima verlopen.

Zaterdag 12 maart 2023.

Vanavond is Miranda aan de beurt voor de vrijgezellen avond

Miranda brengt de avond gezellig door met vriendinnen. Wat drinken en natuurlijk lekker eten. Na het eten gaan dekdames even voorproeven in de cocktailbar Timber waar de gasten na het huwelijk ook bij elkaar zullen komen.

Huwelijk.

Donderdag 16 maart 2023.

Vandaag is het dan eindelijk zover, ze gaan trouwen. De dag begint natuurlijk methode nodige voorbereidingen.

Onder het toeziend oog van Yassine wordt Miranda door een collega gekapt. Als dan uiteindelijk iedereen gekapt en gekleed is vertrekt het bruidspaar naar het gemeente huis in Gorinchem. waar ze door de familie worden begroet met een hartelijk applaus.

Na een toespraak van de ambtenaar Wordt dan het “Ja” woord luid en duidelijk gegeven.

Na het bekende Ja woord is er nog even tijd voor de onvermijdelijke bruidsfoto!

Na het plechtige deel vertrekken we naar Cocktailbar Timber in Gorinchem, waar we met elkaar gezellig wat drinken.

Vrijdag 17 maart 2023.

Vanmorgen vroeg is het gelukkige stel voor een korte huwelijksreis naar Parijs vertrokken.

Donderdag 27 april 2023.

Vanaf het vliegveld Brussel-charleroi vertrekken we met Ryanair naar Essaouira. Eerst even de auto parkeren op de vooraf besproken parkeerplaats en dan op naar het vliegveld.

Vrijdag 28 april 2023.

tekst

Zaterdag 29 april 2023.

tekst

Zondag 30 april 2023.

tekst

Maandag 1 mei 2023.

tekst

Dinsdag 2 mei 2023.

tekst

Woensdag 3 mei 2023.

tekst

Donderdag 4 mei 2023.

tekst

Vrijdag 5 mei 2023.

tekst

Zaterdag 6 mei 2023.

tekst

Zondag 7 mei 2023.

Weer naar Nederland